Prima_Undersidor_34

 

PRIMA Barnpsykiatri

Vi som grundade PRIMA är tre barnpsykiatriker som önskade förändra sättet att arbeta inom psykiatrin. Vi ville att patienten och dennes behov skulle vara i centrum och arbetade fram en modell som fortfarande ligger till grund för vår modell.

PRIMA utökar ständigt och har fyra mottagningar för barn och ungdomar i Stockholm. Välkommen att kontakta oss.

För akuta ärenden utanför mottagningens öppettider, kontakta Stockholms barnpsykiatriska akutmottagning på telefon 08-616 69 00. Vid nödsituation och behov av omedelbar hjälp, ring 112.

Här finns en länk till Habiliteringen i Stockholm med bra tips till dig som förälder gällande många vardagliga problem som man kan ha med sina barn.

PRIMA Botkyrka
Mottagningen finns i Hallunda och har det geografiska ansvaret för barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård i Botkyrka kommun.

PRIMA Handen
Mottagningen finns i Handen och har det geografiska ansvaret för barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård i Haninge, Nynäshamn och Tyresö kommun.

PRIMA Järva
Mottagningen finns i Rinkeby och har det geografiska ansvaret för barn- och ungdomspsykiatriska öppenvården i stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta.

leopardliten

PRIMA Lifespan
Mottagningen finns på Södermalm i Stockholm och är Sveriges första neuropsykiatriska mottagning för barn, ungdomar och deras föräldrar. Remiss från PRIMA barn- eller vuxenpsykiatri krävs.

PRIMA Trans
PRIMA Trans finns på Lifespan-mottagningen och välkomnar unga transpersoner, 13-18 år, med barnpsykiatrisk problematik kopplat till minoritetsstress.